Thursday, 2 January 2014

Kenapa saya pilih Shaklee


Pilihan ditangan anda... apa erti pilihan?? pilihan ertinya hak kita untuk membuat sesuatu atas kehendak sendiri bukan sebab oranglain....

soo mengapa saya memilih SHAKLEE now n forever????

  1. Teruja tgk income mysista n kekurusan dia selps mengamalkn produk shaklee. Ternyata keberkesananyer yang sangat2 bagus.
  2. merasai sendiri kehebatan produk2 terbaek dari Shaklee
  3. menikmati diskaun sebagai AHLI 
  4. tiada ragu2 tentang produk kerna sudah mengetahui SHAKLEE sekian lama kewujudan yer di Malaysia. Dulu penah seorg doktor offer untuk makan vitamin dari Shaklee tapi masa tu baru je mula keje so budget xbrp nak ada... n terasa MAHAL sgt regayer
  5. dapat berkongsi ilmu dgn mysista yg sudah lama menceburi SHaklee... sama matlamat iaitu nak senangkan mak ayah so kami bole berganding bahu menuju ke puncak kejayaan.
  6. XPERLU g klas, seminar mahupun talk setiap minggu.
  7. ada ONLINE purchase 
  8. coaching  dgn smartfon cuma tajamkn mata luaskn fikiran untuk terima ilmu yg diperturunkan
  9. AMALAN ROHANI...yg mdekatkan diri ini dgn yg Maha Esa
  10. Info merata2 dalam GOOGLE..just klik and copy paste kt wall
  11. yang paling saya pilih sangat kerna adayer SIJIL HALAL untuk setiap produk... bukan untuk syarikat... so kena tgk bbtul kengkawan yer.....
12.exclusive yer SHAKLEE ni sampai xperlu nak advertise kat TV, Local paper sume tu... nak pakai artis lagi laa xpayah... hihihiihi pakai jela SID yg cun melecun kurus murus.. testimoni berlambak2 mcm kt bwh ni haaa



So itulaaa sebab musabab ASBAB saya memilih SHAKLEE yg mesra alam mesra mesra pengguna selamat digunakan untuk setiap golongan xkira muda tua kanak2..



No comments:

Post a comment