Saturday, 18 January 2014

Kelebihan jadi ahli shaklee secara ONLINE


Apabila anda telah menjadi pengguna Shaklee, keinginan untuk menjalan kan sendiri bisnes pasti berkobar2 apatah lagi di kelilingi dengan mereka-mereka yang telah berjaya. Melihat pada kejayaan yang nampak macam MUDAH kita pasti teruja ingin mengetahui apa disebalik tabir "pembikinan filem" tersebut....

Antara kelebihan-kelebihan menjadi ahli Shaklee ini ialah:

  1. Bole beli produk pada harga ahli dimana kita akan mendapat untung runcit sekitar 10-15% @pun dalam lingkungan 25% lebih murah dari harga runcit.
  2. Dapat BONUS 5-21% dari hasil pembelian/jualan setiap bulan walaupun untuk pembelian sendiri.
  3. Berpeluang untuk memulakan SHAKLEE ONLINE BIZ dgn bantuan mereka yang sudah berjaya.
  4. Bimbingan istimewa dari SPECIAL GROUP untuk perkongsian artikel, info, tips, ,masalah, cara penyelesaian yang lebih detail tentang produk2 Shaklee khasnya serta penekanan terhadap AMALAN ROHANI.
  5. Berpeluang menunaikan UMRAH @ melancong ke destinasi idaman dgn tajaaan dari pihak SHAKLEE atas usaha yang dilakukan sehingga mencapai ke tahap yang disyaratkan.
Pada 2 OCTOBER 2013, Shaklee telah menambahbaikan pada pengedar2 @ ahli SHAKLEE dengan memperkenalkan  

Kelebihan ahli SHAKLEE dapat apabila SHAKLEE GO ONLINE

  • 24/7 -  kita bole buat order mahupun untuk mencari info ttg produk tak kira masa mahupun hari..nak berbisnes sampai 2-3pagi kat umah, atas katil, tepi dapur depan tv 24jam 7hari seminggu tanpa gangguan kecuali kalo xbayar bil api @ xbayar bil broadband 
  • Pendaftaran ahli baru secara ONLINE
  • Pembelian juga bole dilakukan secara ONLINE
  • Bole memeriksa daftar keahlian@ point terkumpul secara REAL TIME (pukul 3pm register membership @ buat pembelian dekat Ipoh, SID bole nampak da segala xtvt pada masa yang sama di KL)
  • Pindahan UV dgn segera jika beli secara berkumpulan @ melalui ID upline
  • Penyata bonus akan dipaparkan dalam website SHAKLEE anda-
  • Perkhidmatan cetakan "GE report" telah dihentikan sertamerta kerna kita mengamalkan "GO GREEN" dan "PAPERLESS"
  • Menjimatkan segala kos berkaitan pembelian. No parking No tol No gas
  • Tidak perlu menunggu di kaunter berjam-jam-bagi address penerima dengan tepat so GDEX akan datang serahkan produk anda.
  • BONUS akan dibayar tepat pada waktunya setiap 15haribulan secara menkreditkan kedalam akaun BANK ahli. Xperlu tunggu kehadiran cek dari abg posman ataupun terpaksa collect dari leader.

KELEBIHAN TERBARU!!!!



  • Ahli Shaklee bole memantau perkembangan kumpulan sokongan dari segi peningkatan mahupun kelayakan untuk naik pangkat.
  • Lapuran bole didapati untuk bulan tersebut dari "Genealogy Inquiry" and "Bonus inquiry" yang akandikemaskini setiap hari ISNIN dan pada setiap 25hb hingga setiap hari hingga hujung bulan.

Cara nak jadi ahli Shaklee dengan mudah cepat dan tepat

  1. Sediakan RM75
  2. Wassap/we chat/SMS 0173013105
  3. Bank in ke akaun CIMB 12250065374529
  4. Amik pic bank in slip berserta nama penuh, no IC, alamat surat menyurat, married? sertakan nama suami & IC dan last sekali BANK AKAUN No ( nak dapat cepat bonus bukak la akaun MBB kalo idak lambat le sehari dua untuk menikmati BONUS yg bertingkek2)
  5. nombor pendaftaran ahli akan diberikan serta merta ( depends time office cannot laaa kan) 

USAH MALU SEGAN UNTUK MEMULAKAN ONLINE BIZ INI....segala nya menjadi sangat mudah jika anda mahukan ia MUDAH...






No comments:

Post a comment